Tervetuloa sivuillemme !

Sisällön muokkaukseen liittyvät komponentit löytyvät sivun oikean reunan valikosta. Saat lisättyä niitä sivuille raahaamalla ne haluamaasi kohtaan.

Voit lisätä sivulle erilaisia komponentteja, kuten otsikoita, tekstiä, kuvia sekä ulkopuolisia komponentteja, esimerkiksi YouTube -videoita tai GoogleMaps -kartan.

Pääset muokkaamaan komponentin sisältöä ja asetuksia joko klikkaamalla komponenttia tai ratas-ikonia. Komponenttien järjestystä voit muuttaa raahaamalla niitä hiiren oikea painike pohjassa komponentin yläreunaan ilmestyvän raahausalueen kohdalta. Komponentin saat poistettua klikkaamalla komponentin oikeassa reunassa olevaa ruksia.

Suopunkitytön Forest Fox & Suopunkitytön Kouteron Koste

Perjantai 28.12.2018 - seija ollila

risku_hoitaa

Riskulle ja Sierkkille syhtyi  28.12.2018 kahdeksan pentua 5 urosta ja 3 narttua. Pennut ovat todella tasakokoisia ja väreiltään parkkeja ja mustia merkein. Uroksia vielä vapaana...vapaana nyt myös yksi narttu kun pennun ottaja vaihtoi nartun urokseen. 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI43000/16&ReknoI=ER13842/16

Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä erinomaisen luonteen omaavia porokoiria. Molempien suvut vahvasti paimennusverisiä...useita pentujen sukulaiskoiria on paimennustyössä poronhoitoalueella. Porokoira sopii hyvin myös lammas ja nautapaimeneksi. Porokoira sopii kaikenlaisiin harrastuksiin kuten agility Toko myös PK lajeissa harrastetaan porokoiran kanssa.

Lasten ja perheen kanssa porokoira on mitä parhain kaveri. Porokoira on yleensä reviiriuskollinen eli pysyy hyvin pihassa kunhan siihen pennusta saakka opetellaan. Porokoira myös mielellään paimentaa ihmislaumaansa.

Pennut kasvavat meillä samoissa tiloissa meidän ihmisten kanssa. Pennuilla on oma huone jossa ne nukkuvat..päivisin siirrytään pirtin puolelle ja totutaan elämän ääniin jotta ne tuntuisivat tavallisilta asioilta pennun uudessa kodissa.   

Minä kuljen porokoirieni kanssa paljon metsässä joka meillä alkaa ihan pihasta. Lähimetsässä kuljetaan polkuja ja opetellaan pysymään ihmisen jäljillä..siinä ne aistit vahvistuu heti pienestä pitäen. 

Muihin aikuisiin koiriin meillä pennut tottuvat helposti..näiden pentujen kaksi mummua asuu meillä... molemmat ovat jo yli kymppivuotiaita ne ovat jo nyt osallistuneet pentujen hoitoon ja pärjäävät hyvin keskenään..myös pentujen iskä koira asuu meillä ja häntäkin pennut ovat päässeet haistelemaan. 

Kuvia tästä pentueesta sekä niiden vanhemmista kuva-albumissa.

Kolme urosta ja yksi narttu etsivät vielä omaa kotia. Soita tai laita sähköpostia jos kiinnostuit pennuista ja sinulla olisi koti tarjolla. 

riskun_pennut

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lapinporokoiran pentuja


Uutiset

Iloisia pentu uutisia. Lapinporokoiranpentuja syntyi meille 28.12.2018 (08.12.2018)
Lapinporokoiran pentuja oikein mukavaluonteisista vanhemmista. Risku Sierkki

15.01.2019  Kajaani KV 13.1.2019