Pentuja😍

Suopunkitytön Forest Fox & Suopunkitytön Kouteron Koste

Perjantai 28.12.2018 - seija ollila


risku_hoitaa

Riskulle ja Sierkkille syhtyi  28.12.2018 kahdeksan pentua 5 urosta ja 3 narttua. Pennut ovat todella tasakokoisia ja väreiltään parkkeja ja mustia merkein.  

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI43000/16&ReknoI=ER13842/16

Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä erinomaisen luonteen omaavia porokoiria. Molempien suvut vahvasti paimennusverisiä...useita pentujen sukulaiskoiria on paimennustyössä poronhoitoalueella. Porokoira sopii hyvin myös lammas ja nautapaimeneksi. Porokoira sopii kaikenlaisiin harrastuksiin kuten agility Toko myös PK lajeissa harrastetaan porokoiran kanssa.

Lasten ja perheen kanssa porokoira on mitä parhain kaveri. Porokoira on yleensä reviiriuskollinen eli pysyy hyvin pihassa kunhan siihen pennusta saakka opetellaan. Porokoira myös mielellään paimentaa ihmislaumaansa.

Pennut kasvavat meillä samoissa tiloissa meidän ihmisten kanssa. Pennuilla on oma huone jossa ne nukkuvat..päivisin siirrytään pirtin puolelle ja totutaan elämän ääniin jotta ne tuntuisivat tavallisilta asioilta pennun uudessa kodissa.   

Minä kuljen porokoirieni kanssa paljon metsässä joka meillä alkaa ihan pihasta. Lähimetsässä kuljetaan polkuja ja opetellaan pysymään ihmisen jäljillä..siinä ne aistit vahvistuu heti pienestä pitäen. 

Muihin aikuisiin koiriin meillä pennut tottuvat helposti..näiden pentujen kaksi mummua asuu meillä... molemmat ovat jo yli kymppivuotiaita ne ovat jo nyt osallistuneet pentujen hoitoon ja pärjäävät hyvin keskenään..myös pentujen iskä koira asuu meillä ja häntäkin pennut ovat päässeet haistelemaan. 

Kuvia tästä pentueesta sekä niiden vanhemmista kuva-albumissa.

Kaikilla pennuilla on oma koti :)

riskun_pennut

Avainsanat: Lapinporokoiran pentuja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini