FI EE MVA Suopunkitytön Suomipoppia

Suopunkitytön Suomipoppia FI28878/17
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI28878/17&R=


FI EE MVA Suopunkitytön Suomipoppia " Kuura" asuu sijoituksessa Sodankylässä Puolakan Hannan ja Elinan sekä heidän perheen luona.

Kuura on sijoitusperheensä mukana kaikessa arjessa, menipä perhe pilkille metsäjärville tai lomareissulle autoillen. Kuura on oppivainen ja mielyttämisen haluinen koira, mutta toisaalta hyvin määrätietoinen. Sillä on ns. pääkoppa kunnossa, se ei pienistä hätkähdä ja kestää tarvittaesssa painetta arjessa todella hyvin. Se tulee kaikkien kanssa toimeen, olipa kyseessä vanhus tai lapsi tai vaikka toinen koira.

Kuuran kanssa harrastetaan agilityä, karva-kavereilua, näyttelyitä sekä pienimuotoisesti paimennusta. Kuura on käynyt poropaimennustaipumus testissä ja saanut sieltä suosituksen käydä uudelleen testissä. Ohjaajalta vaaditaan koiralle kunnon motivointia ja palkkausta, pelkät herkut eivät riitä, mikäli juttu ei ole koiralle uutta. Paimennusta on käyty Kuuran kanssa harjoittelemassa Saajossa, Mäntyranta-Mustosen Minnan opissa. Moottoria ja viettiä tältä koiralta löytyy paimmennukseen.

Agilityssä Kuuraa ohjaa Elina, molemmat ovat aloittaneet harrastuksen pienenä, Kuura 12vko ja Elina 9v. Näyttelyissäkin Kuuraa pääsääntöisesti handlaa Elina. Hannan kanssa Kuura käy paimentamassa ja karva-kaveri vierailuilla.


  • Lonkat B/B
  • Kyynärät 0/0
  • Silmät ok (09/18)
  • pompe terve vanhempien tulosten perusteella
  • prcd-pra terve vanhempien tulosten perusteella